Het ontwerpen en vervaardigen van glas-in-lood panelen

 

 

Er is een verscheidenheid aan mogelijkheden om allerlei objecten in glas-in-lood te realiseren.

 

Het aanbrengen van glas-in-lood panelen is één van de mogelijkheden die u kunt benutten om die sfeer in uw huis te creëren, die u prettig vindt. Heel bepalend is welke glassoort(en) u prefereert, de vlakverdeling met eventueel een motief en welke kleur of kleurencombinaties u wilt toepassen. Daarmee kunt u accenten in uw leefomgeving aanbrengen of versterken. Ook speelt de plaats waar u het glas-in-lood wilt plaatsen een grote rol. 

Als u glas-in-lood verwerkt in de buitenramen, heeft dit vanzelfsprekend ook invloed op de uitstraling die uw huis op de omgeving heeft. Ook hiermee kan rekening gehouden worden in het ontwerp. 

Voor het ontwerp kan worden gezorgd, maar het kan net zo goed zo niet beter geheel of in samenspraak met het glasatelier door uzelf worden ontworpen. Het glasatelier kan behulpzaam zijn bij het ontwerp, maar uw ideeën zullen gerealiseerd moeten worden. 

Het tweede aspect van een opdracht is het vervaardigen van het glas-in-lood project. Met uiterste precisie en de juiste materialen wordt een object gemaakt wat een mensenleven mee moet gaan. 

De plaatsing van het object kan in onderling overleg plaats vinden.